Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cesta do tennessee

Originálny názov: Ride the River
Žánre: Dobrodrúžny, Western
Autor: Louis L´Amour
Rok vydania celosvetovo: 1983
Rok vydania SR: 2002
Vydavateľstvo: Slovenský spisovateľ
Počet strán: 136

Obsah: Rodina Sackettovcov nemôže uveriť vlastnému šťastiu, keď dostane správu, že jej najmladší člen zdedil po priateľovi vzdialeného príbuzného peknú hŕbku peňazí. Všeobecnú radosť tlmí len pomyslenie, že sa po ne do ďalekej Filadelfie musí vybrať mladučká Ozvena. Aj keď bystré mladé dievča dosiahne svoj cieľ a prejde cez rozum ziskuchtivému právnikovi, vie, že návrat s dedičstvom do rodného Tennessee nebude ľahký. Zvesť o jej šťastí sa totiž dostala do uší mnohým dobrodruhom a ziskuchtivcom, ktorí sú nielen dobrí stopári, ale aj lovci ľudí, ochotní vraždiť za tučný lup.
Zdroj: databazeknih.cz

Môj názor: Priznám sa, že westernky veľmi nečítam, v knižnici však mama naďabila na veľmi milého pána, ktorý jej povedal, že táto séria je veľmi dobrá a predovšetkým sa vždy dobre končí, a tak som si povedala, prečo nie? 
Cestu do Tennessee som zhltla na jeden šup, bolo to napínavé, zaujímavé a predovšetkým krásne oddychové. Predovšetkým sú tam však tak neskutočne vtipné (a zároveň milé) hlášky a prirovnania, že som z toho skrátka nemohla.